tjenester på web

Ikke noe sted er det vanskeligere å skille seg ut enn på Internett. Men det heller ikke noe sted mulighetene for å vise deg fram er større. Fra små, enkle nettsteder til større prosjekter med multimedia og interaktivitet, vi kan hjelpe deg med å kartlegge behovet ditt – og utvikle din tilstedeværelse på web.

 • Websider

  Store eller små websider bygger på de samme prinsippene. Brukervennlighet, søkemotoroptimalisering og å følge gjeldende standarder ligger i blodet vårt, og gjør dine websider attraktive for både tilfeldige “forbipasserende”, og de som aktivt oppsøker nettsidene dine.

 • Web-magasin

  Vi kan gi trykksakene dine nytt liv! Dagens nettbrukere forventer å finne informasjon også på nett – og ved hjelp av våre løsninger for web-magasin kan du gi trykte produkter nytt liv på Internett.

 • Det ligger i detaljene

  Et produkt er på mange måter summen av alle detaljene. Nettopp derfor bryr vi oss om de små tingene, som sammen utgjør den store helheten.

Design til skjerm og trykk

Design er ikke pynt. For oss handler design om å gi form til et godt budskap, for å gjøre det enda bedre. Enten produktet skal ende opp på skjerm eller papir hjelper vi deg med å formidle budskapet ditt på en god og inspirerende måte. Stadig oftere skal det vi lager fungere både i trykt form og på en skjerm, og gjennom vår bredde sikrer vi et helhetlig uttrykk uansett endestasjon for produktet.

 • Trykksaker

  Totalmedia har lang erfaring i å produsere trykksaker for kunder. Enten det er snakk om aviser, brosjyrer eller nyhetsbrev har vi kompetansen som behøves for å produsere iøynefallende og funksjonelle trykksaker.

 • Profilering

  For at kundene dine skal kjenne deg igjen, er det kritisk å framstå i en drakt. Vi kan hjelpe deg med alt fra idéprosessen til ferdig logo, brevark og kanskje bildekor for den slags skyld. Vi utarbeider gjerne en designhåndbok også, som du selv kan slå opp i og bruke.

 • Kreativ tekst

  Vi har lang journalistisk erfaring og sørger for at du får fram ditt budskap på en treffende og effektiv måte. Våre tjenester omfatter blant annet: Skriving (og utsendelse) av pressemeldinger, redaksjonelle omtaler, bedriftspresentasjoner til både papir og web, nyhetsbrev, slogans, aviser og brosjyrer. Og alt annet som kan sies med ord!

 • Foto

  Et godt fotografi kan være helt avgjørende for å få oppmerksomhet. Vi tilbyr deg profesjonell bistand for alle typer fotograferinger – fra produkter og matbilder i studio til større fotoreportasjer ute i felten. Vi sørger også for å behandle og avlevere bildene tilpasset bruksområdet, og strekker oss så langt det er mulig for å gjøre deg fornøyd.