20.10 - Toms hjørne

Tanker på en golfrunde 1

  • Jeg observerer stadig min nabo Hans Einar Jahren i Harebakkveien 24 komme luskende fra bilen med et golfsett over skulderen.
  • Det får meg hver gang til å minnes at jeg selv har golfkøller stående i boden, og at jeg gjerne skulle vært ute og luftet dem.

Tom Helgesen

Tom har lang fartstid innen media, først og fremst gjennom 16 års ansettelse i Sarpsborg Arbeiderblad. Der gikk han gradene fra frilans til sportsjournalist, sportsleder, nyhetsredaktør og ansvarlig redaktør. Den første tiden som ansvarlig redaktør i SA, hadde han også redaktøransvaret for Rakkestad Avis.  Han var også med og utformet den første nettsatsingen i avisa.

I januar 2003 etablerte han eget foretak, fortsatt med tekst og foto som ”salgsvare”. Han er kjent for sin lette og humoristiske – ofte ironiske – penn, og han alltid vært en etterspurt skribent, spaltist og kåsør i regionen. At han også kjenner media godt, gjør at vi blir benyttet fast til pressemeldinger, mediestrategier, medieomtale, markedsaktiviteter osv for flere bedrifter.

I 2006 var han forfatter av boken ”En smak av Østfold” på Tindlund Forlag. En ubetinget suksess, og det totale opplaget på 10.000 bøker er solgt ut. Året etter kom etterfølgeren ”En smak av Oslo” i et opplag på 7.500 bøker. Også denne ble godt mottatt, og selger fortsatt jevnt og trutt.